Начало Екстремно Ски Новини Боби Браун – Слоупстайл ски шампион 2010
Банер
Банер
Банер

Боби Браун – Слоупстайл ски шампион 2010

от Itso Сряда, 07 Април 2010 14:10
Оценете тази статия
(0 гласа)

bobybrown

Боби Браун е шампионът при мъжете в слоупстайла през 2010 на ASP – Association of Freeskiing Professionals. Едва 18 годишен, Боби приключи по чудесен начин своя силен сезон, взимайки короната от миналогодишния шампион Том Уолиш, който завърши втори в ранклистата на ASP за 2010 г. „Бях зашеметен като научих, че печеля! Не съм си и пожелавал по-добра година.”, коментира Браун. „Справих се чудесно и в същото време ми беше супер фън. Какво повече може да искаш?”, добави още той.

В момента Боби се възстановява от кунтузия в гърба, получена по време на снимки в Сън Вали през март, и пропусна финалния слоупстайл ивент за годината – Купата Дюмонт, както и последните две биг еър състезания от календара на ASP. „Нараних гърба си преди няколко седмици, и просто се шляех през последните дни, но когато разбрах новината, бях шокиран и осъзнах, че всъщност сезонът беше невероятен. ”

Показвайки своя нов суич дабъл мисти-флип 1260, в съчетание с много добър рън, Боби взе златото на Winter X Games в Аспен, при едва второто си участие в игрите.

Dim lights Embed Embed this video on your site

Същият суич дабъл мисти-флип и голяма торба с трикове помогнаха на Боби да отнесе среброто на първите Winter X Games в Европа, проведени във френския курорт Тинс. Към тези резултати трябва да прибавим и победата в Зимния Dew Tour в Маунт Сноу. „Не съм от колегите с безупречен стил, като Уолиш например, затова реших да компенсирам с колкото се може по-големи скокове. Изглежда се получи.” коментира Боби своята стратегия.

Association of Freeskiing Professionals

Последна промяна на Вторник, 13 Април 2010 14:01
Itso

Itso

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Добавете коментар