Начало Екстремно Ски Събития Трети старт от FWT тази седмица
Банер
Банер
Банер

Трети старт от FWT тази седмица

от Itso Понеделник, 01 Март 2010 10:55
Оценете тази статия
(0 гласа)

След като два от общо четирите старта на Freeride World Tour 2010 изминаха, напрежението нараства с наближаването на предпоследния старт в Скуо Вали. Предизвикателството е голямо по още една причина – мястото където ще се проведе състезанието, Трам Фейс, досега официало не е било карано

fwt10_squaw_ddaher-2840_big

Абсолютно забранено за спускане, Трам Фейс ще бъде отворен единствено и специално за състезанието от Тура. Стръмният и привидно невъзможен за спускане склон, постоянния статут на затворен участък и интересното разположение с изглед към селището Скуо Вали, са превърнали това място в едно от най-желаните за спускане сред местната фрийрайд общност. Няколко от американските топ райдъри са родом от Скуо Вали (Джереми Джонс, Джей Ти Холмс, Тим Дютон, Коуди Таузенд, Елиз Саугстад, Уил Бромелсийк) и те със сигурност ще търсят победата на родна земя, както и точки за ранглистата на FWT.

tramface1

Условията тази година са чудесни, след като Ел Ниньо донесе огромни количества сняг в калифорнийския курорт, а историята ще бъде написана след като най-добрите райдъри в света получат шанса да се състезават по скалистия склон.

Джей Ти Холмс, десети в ранглистата на FWT, ски мъже:

„Събитието има потенциал да се превърне в невероятно шоу за публиката! Ние, местните, приемаме Трам Фейс като забранен плод и ще бъде чудесно да усетим вкусът му!”

Жулиен Лопез, победител в първия старт на FWT - Nissan Russian Adventure, и втори в ранглистата на FWT, ски мъже:

„Тъй като съм карал в Скуо Вали, ествествено имам впечатления и от Трам Фейс. Това е наистина легендарен склон! Без съмнение ще се получи невероятен ивент, тъй като склонът никога не е бил спускан, и ще бъде за първи път за всички ни. Също така да не забравяме, че съм втори в ранглистата и е възможен всякакъв сценарий за финалното класиране на FWT”

Трейлър

Dim lights Embed Embed this video on your site

Временно класиране на FWT

Freeride World Tour

board.bg

Последна промяна на Четвъртък, 11 Март 2010 17:58
Itso

Itso

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Добавете коментар