Абсолютно забранено за спускане, Трам Фейс ще бъде отворен единствено и специално за състезанието от Тура. Стръмният и привидно невъзможен за спускане склон, постоянния статут на затворен участък и интересното разположение с изглед към селището Скуо Вали, са превърнали това място в едно от най-желаните за спускане сред местната фрийрайд общност. Няколко от американските топ райдъри са родом от Скуо Вали (Джереми Джонс, Джей Ти Холмс, Тим Дютон, Коуди Таузенд, Елиз Саугстад, Уил Бромелсийк) и те със сигурност ще търсят победата на родна земя, както и точки за ранглистата на FWT.

Условията тази година са чудесни, след като Ел Ниньо донесе огромни количества сняг в калифорнийския курорт, а историята ще бъде написана след като най-добрите райдъри в света получат шанса да се състезават по скалистия склон.
Джей Ти Холмс, десети в ранглистата на FWT, ски мъже:
„Събитието има потенциал да се превърне в невероятно шоу за публиката! Ние, местните, приемаме Трам Фейс като забранен плод и ще бъде чудесно да усетим вкусът му!”
Жулиен Лопез, победител в първия старт на FWT - Nissan Russian Adventure, и втори в ранглистата на FWT, ски мъже:
„Тъй като съм карал в Скуо Вали, ествествено имам впечатления и от Трам Фейс. Това е наистина легендарен склон! Без съмнение ще се получи невероятен ивент, тъй като склонът никога не е бил спускан, и ще бъде за първи път за всички ни. Също така да не забравяме, че съм втори в ранглистата и е възможен всякакъв сценарий за финалното класиране на FWT”
Трейлър
Dim lights Embed Embed this video on your site