Как да стане това?
Разбери като цъкнеш тук или прочети по-долу :)

- Присъедини се към страницата на Diel Sport във Facebook, а може да like-неш и нашата :)
- Разгледай най-новата колекция мъжки якета тук и дамски якета тук.
- Натисни харесва ми (like) под якето, което най-много харесваш.
- Публикувай снимката с якето на своя профил, като натиснеш бутон сподели (share).

Официални правила на играта:
-
Организатор на играта: Д И Л ДИЕЛ ООД
-
Период на играта: 22.12.2010 - 23.01.2011 г.
-
Награди.
Участвайки в играта, Вие имате право да участвате за спечелването на следните награди с марка Diel Sport:
- Голяма награда – 2 броя якета (мъжко и дамско), които са избрани с най-много гласове от потребителите
- 10 броя шапки
- 3 броя раници
- 5 комплекта ски чорапи -
Механизъм на играта:
За спечелването на наградите, посочени в т.3, е необходимо:
4.1. Да сте регистриран потребител в сайта Facebook.com.
4.2. Да сте член на фен страницата на Diel Sport във Facebook.com.
4.3. Името и снимката в профила ви да отговарят на тези от личната ви карта.
4.4. Да натиснете бутона "like"/"харесва ми" под снимката на якето в една от двете галерии " Like Diel&Win Diel - Избери Топ мъжко яко" или " Like Diel&Win Diel - Избери Топ дамско яко” във фен страницата на Diel Sport във Facebook.com, което искате да стане яке на сезона.
4.5. Да натиснете бутон “share”/”сподели” в личния си профила във Facebook.com за снимката, за която сте натиснали бутона "like"/"харесва ми". -
Спечелване на награди.
За да участвате в играта на Диел и да имате възможност да спечелите награда, е необходимо:
5.1. Да сте натиснали бутона "like"/"харесва ми" под една снимка на яке в една от двете галерии " Like Diel&Win Diel - Избери Топ мъжко яко" или " Like Diel&Win Diel - Избери Топ дамско яко” в официалната страница на Diel Sport във Facebook.
5.2. Тази снимка да е събрала най-много "харесвания"/"likes" от всички останали в галерията.
5.3. Да не сте натиснал бутона "like"/"харесва ми" на повече от една снимка от галерията. -
Определяне на победители. Теглене на наградата.
6.1. Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип в присъствието на нотариус.
6.2. В тегленето на наградата участват само онези потребители, които са натиснали бутон "like"/"харесва ми" на снимката от галерията, събрала най-много "харесвания"/"likes".
6.3. Победителите ще бъдат обявени на 26.01.2011 г.
6.4. Връчването на наградите ще се извърши в Централния офис на Диел в град София, срещу представен документ за самоличност от печелившия в срок от 7 (седем) работни дни след обявяването на победителите. -
Допълнителни условия.
7.1. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, по своя собствена преценка, при неспазване условията за участие в играта или при установяване на опити за манипулиране на играта.
7.2. Играта се организира и провежда на територията на Република България.
7.3. В играта нямат право да участват служители на ДИЛ ДИЕЛ ООД , както и членове на техните семейства.
7.4. Организаторът на играта си запазва правото да променя Официалните правила на играта, които ще бъдат публикувани във Фен страница Диел във Facebook.com.
7.5. С участието си в настоящата игра всеки потребител декларира, че е съгласен с Официалните правила на играта.